Taylorbeiaard Zwolle

Stadsbeiaardier speelt verzoeknummers

Benieuwd hoe de uitvoering van je favoriete zanger, zangeres, band of componist klinkt als het ten gehore gebracht wordt door de klokken van de Zwolse Peperbus? Stadsbeiaardier Martien van der Knijff speelt iedere eerste vrijdag en zaterdag van de maand de muzikale voorkeuren van luisteraars.

Hoe werkt het? 

In opdracht van de gemeente bespeelt Martien wekelijks het carillon van De Peperbus. Dit doet hij twee keer per week:

Vrijdagochtend: 11.00 – 12.00 uur
Zaterdagmiddag: 13.30 – 14.30 uur
Martien speelt elke eerste vrijdag en zaterdag van de maand tijdens zijn reguliere speelmomenten de verzoeknummers van luisteraars. De overige vrij- en zaterdagen speelt Martien muziek naar eigen keuze.

Indienen verzoeknummer 

Geef de volledige titel van het nummer of muziekstuk en ook de naam van de componist en eventueel die van de uitvoerend artiest door. Heb je voorkeur voor de vrijdag of zaterdag, vermeld dat dan. Waar mogelijk houdt Martien hier rekening mee. In principe is bijna alle muziek geschikt. De enige voorwaarde is dat de muziek een herkenbare melodielijn heeft. House, techno en dergelijke vallen af.

Je kunt je verzoeknummer op verschillende manieren kenbaar maken:

Stuur een mail naar stadsbeiaardier@zwolsebeiaard.nl
Plaats een bericht via Facebook
Stuur een DM naar Twitter

Nummerselectie

Uit alle inzendingen selecteert de stadsbeiaardier een aantal nummers. Als je nummer is uitgekozen, ontvang je hierover persoonlijk bericht. Ook is de speellijst enkele dagen voorafgaand aan het speelmoment na te lezen op deze webpagina.