Taylorbeiaard Zwolle

Beiaardconcert 20 juli 2017

Het zevende concert in de zomerserie van de Zwolse Beiaard Stichting wordt vanaf de Peperbus verzorgd door Elien (13 jaar!) en haar vader Wim Van den Broeck uit België. Zij spelen om beurten een programma met muziek van barok via klassiek tot hedendaags, film- en Spaanse muziek. Vierhandig brengen zij een compositie van Piazzolla.

’s Middags geeft de Elien Van den Broeck van 16:00-17:30 uur in de Stadkamer een masterclass over het carillon. Geïnteresseerde kinderen vanaf de bovenbouw van de basisschool en middelbare scholieren zijn van harte welkom. Elien brengt een oefencarillon mee naar de Stadkamer.

Het concert begint om 20:00u en is te beluisteren in de tuin van het Stedelijk Museum Zwolle ingang Melkmarkt 41. Toegang vrij. Het achtste (en laatste) concert (27 juli) wordt verzorgd door David van Amstel.